Ryhmämenut - Ravintola Hirvikartano, Himos, Jämsä
15509
page-template-default,page,page-id-15509,page-child,parent-pageid-15493,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ryhmämenut

Ryhmämenuiden hinnat sisältävät eläintarhaesittelyn (norm. 7 €)
(Ryhmien minimikoko: 10 aikuista)

Ryhmämenu 1

19,50 €/hlö

Peijaiskeitto ja hirveen hyvät lettukahvit

Hirven ja naudanlihasta ja juureksista

tai kermainen Lohikeitto

Lettukahvit tai täytekakkukahvit

• • •

Ryhmämenu 2

Hirveän maukasta

27,50 €/hlö

Hirven palapaistia, kermaperunoita, vihersalaatti, leivät ja levite

Ohukaiset, hillo ja kermavaahto, Kahvi/tee

Tähän menuseen voi halutessaan lisätä alkuruoaksi

esim. Koivunsilmusavulohikeiton jolloin menun kokonaishinta on 32 €.

• • •

Ryhmämenu 3

Hirveä saalis

36,50 €/hlö

Voissa paistettuja rieskoja ja savuhirvimoussea

Miedosti savustettua merilohta, sienikastiketta, tilliperunoita, uunijuurekset

Mustikkapannacotta ja kahvi

• • •

 Ryhmämenu 4

Hirvee ähky

37 €/hlö

Voissa paistettuja rieskoja ja savuhirvi-smetana moussea

Naudan ylkypsää rintaa jallupippurisoossilla, maalaislohkoperunoita ja uunijuureksia

Lettuja ja kermavaahtoa, Xantella terästettyä lakkahilloa

kahvi/tee

• • •

Buffet menu 1

Buffetmenu tarjoillaan noutopöydästä vähintään 25:lle aikuiselle.
Hinta sisältää  leivät ja tavalliset holittomat ruokajuomat sekä hirviesittelyn.

36,50 €/hlö

Vihersalaattia
Savusiika-ohrasalaattia
Hedelmäistä juusto-pastasalaattia

Tuoresuolattua lohta ja tillimajoneesia

Hirvenlihapataa tai ylikypsää naudan rintaa, uunijuurekset ja perunat
Aura-juusto punajuurikiusaus

Täytekakku ja kahvit, suklaakonvehteja

• • •

Buffet menu 2

Buffetmenut tarjoillaan noutopöydästä vähintään 25:lle aikuiselle.
Hinta sisältää leivät ja tavalliset holittomat ruokajuomat sekä hirviesittelyn.

38,50 €/hlö

Kartanon kirpeä kaalisalaatti
Metsäsienisalaatti
Mummonkurkut
Lapinkävijänsalaatti kylmäsavuporosta
Hirvipate ja puolukkakastike
Tuoresuolattua lohta ja sinappimajoneesia

Hirvenkäristystä ja muussi
Uunilohta rosmariini- sitruunakastikkeella
Poromakkaroita sekä puolukkahilloa ja maustekurkkuja

Täytekakku ja kahvit