Ohjelmapalvelut

Järjestämme ohjelmaa juhliisi!

Ammunta

Wii- pelillä toteutettava metsästyspeli.

(kesto 1-1,5 tuntia) 150 €/ryhmä

Tulishow

Näyttävä esitys juhlallisuuksien ohessa. Jongleerauskokemusta kahdeksan vuoden takaa ja varmaa esiintymistä runsaalla kokemuksella ympäri Suomea!

300 €

Musiikkiesitykset

Esityksien hinta noin 320 €.

Irish mixture

Irlantilainen musiikki nostattaa juhlatunnelman kattoon!
Sari Haapasalo (voc., perc.) ja Timo Östman (kitarat, voc.) ovat vuosien ajan
esittäneet tätä musiikkia Irish Mixture -nimellä. Ohjelmistoon
kuuluu monipuolisesti perinteistä irlantilaista musiikkia, sillä skaala ulottuu
balladeista ja kitaralla tulkituista tanssisävelmistä riehakkaisiin juomalauluihin.
Lisäksi ohjelmistossa on paloja vihreän saaren rockista sekä höysteitä amerikkalaisesta juurimusiikista. Ja saattaapa laulaja opettaa innokkaimmille muutaman irlantilaisen tanssiaskeleenkin!
Irish Mixture on esiintynyt laajalti ympäri Suomea, myös Irish Festival in Finland – tapahtumassa.
Tarvittaessa mukaan liittyy viulisti, jolloin duo laajenee trioksi.

J.Partio OneManBand

Erittäin monipuolisen, tyylikkään ohjelmiston vuoksi kysytty esiintyjä tanssiravintoloissa ja yksityisbileissä kautta koko Suomen.

Vanhan ja uuden tanssimusiikin taituri ei kaihda tämän päivän hittejäkään, joten motoksi sopii ”jokaiselle jotain”. Olipa juhlasi suuret tai pienet – aina onnistuu!

Samainen herra soittaa ja laulaa myös Hirvikartanon tuvassa tai kesäisin ulkotanssipaviljongissa saaden aikaan ”Hirweät tanssit”.

Jari Uutela

Kouvolalainen laulaja-lauluntekijä, joka saa tunnelman kohoamaan kattoon ja vieraasi viihtymään. Ohjelmiston sisältö on akustista poppia ja vanhoista klassikoista tähän päivään.

Sheila Greatest Hits

Tutut kotimaiset sekä ulkomaiset artistit samalla keikalla. Takuuvarma kestoshow, joka naurattaa ja koskettaa jokaista katsojaa. Sopii yksityistilaisuuksiin, pikkujouluihin, synttäreille, polttareihin tai juuri sinun tilaisuuteesi.

Yhden miehen dragshow, kesto n. 30 minuuttia.

Duo Eino

Duo Eino on kahdesta ammattimuusikosta koostuva laulu-piano-duo, jonka vahvuuksia ovat vahvat tulkinnat, upeat harmoniat ja kirkas pilke silmäkulmassa. Essin ja Ainon äänet, yhdistettynä pianosäestykseen, luovat tunnelmallisia musiikkikattauksia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ohjelmistoomme kuuluu suomen- ja englanninkielisiä klassikoita eri artisteilta popmusiikista jazziin, muun muassa Jenni Vartiainen, Anna Puu, Sting, Ella Fitzgerald… and so many more!

Essi Miettunen – laulu, viulu
Aino Junna – laulu, piano

Illan viihteeksi suosittelemme myös:

TRUBADUURIA, joka laulaa ja/tai laulattaa kitaran säestämänä niin kalssikoita kuin tämän päivän hittejä, hinta noin 100-160 €.
TAI
MESTARIPELIMANNI Heikki Lahtea ja Katja Lampista (Mandoliini ja haitari). Tämä duo nostaa tunnelman kattoon reippailla kappaleillaan, hinta 130 €.

Stand up -koomikko Arimo Mustonen

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on palkittu, ammattitaitoinen ja kokenut naurattaja kaikkiin tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten pieni yksityisjuhla tai suuri seminaari, takaa Arimon pettämätön huumorintaju kaikille onnistuneen illan. Arimon stand up -esitys suunnitellaan aina tilaisuuskohtaisesti, jotta asiakas saa varmasti haluamansa naurut.

www.standupkoomikko.fi

Eräopaspalvelu Talven monipuoliset palvelut

http://www.eraopaspalvelutalvi.fi